"SMAK WSI"
Trwa nabór wniosków do certyfikacji Marki Lokalnej "SMAK WSI przetrwał w naszych produktach"
Certyfikat Marki Lokalnej „SMAK WSI przetrwał w naszych produktach” przyznawany jest produktom w trzech kategoriach:
- produkt
- usługa
- wydarzenie
O prawo do używania i posługiwania się Certyfikatem Marki Lokalnej „SMAK WSI przetrwał w naszych produktach” mogą ubiegać się osoby fizyczne, podmioty gospodarcze, organizacje społeczne, pozarządowe i instytucje mające siedzibę i działające na terenie minimum jednej z 9 gmin, tj.: Aleksandrów Łódzki, Dalików, Konstantynów Łódzki, Lutomiersk, Parzęczew, Świnice Warckie, Uniejów Wartkowice i Zgierz oraz, w ramach współpracy z Rybacką Lokalną Grupą Działania „Z Ikrą”, dopuszcza się te z terenu gmin: Poddębice i Pęczniew.
Materiały
Wniosek SMAK WSIwniosek-o-certyfikat.pdf 0.23MB Regulamin
Regulamin_certyfikacja_SMAK_WSI.pdf 0.14MB